onsdag den 29. september 2010

Kähler

Sidste nye Kähler til den voksende samling...

søndag den 26. september 2010

I år skal det være.

Sidste vinter sukkede jeg over den lækre perlestrikkede poncho fra Rabens Saloner og i år skal det så være, Therese skal nemlig ha' en i dejligt og lunt rosa uldgarn.
At jeg selv kunne strikke den, var sikkert ikke faldet mig ind, hvis det ikke havde været for hende her.

søndag den 19. september 2010

Jeg samler på 7ére

ja, dem af Arne Jacobsen...men altså i miniature udgaven. De er lavet i størrelsesforholdet 1:6 og er små perfete kopier af originalerne. Jeg har kun tre indtil videre, men én i valnød og én i sort må meget gerne udvide samlingen. De kan bl.a. købes her.

fredag den 17. september 2010

En kant af retro

Nye bukser til lille kusine Karoline...hvis mor er vild med retro. Bukserne er syet i en skøn blå babyfløjl fra Stof&Stil og kantet med blomstret stof fra samme sted. Håber de vækker glæde.

torsdag den 16. september 2010

Touch of pink

Jeg har købt nye forede gummistøvler fra Bundgaard til Therese. Hun har fået dem i praktisk og klassisk sort...men for at give dem et lille touch, er snørebåndene skiftet ud med nogle neon-pink af slagsen fra Tiger. (De sorte er dog gemt)

lørdag den 11. september 2010

Jeg har købt en masse...

...papir. For i sidste weekend brugte jeg søndag eftermiddag til Kreativ Messe i Viborg sammen med min mor. Der var rigtig mange stande med scrapping og dermed også masser af flot, sødt og fristende papir. Her er et udpluk af noget af det, jeg fik med mig hjem og jeg håber snart at kunne vise lidt krea det.

søndag den 5. september 2010

Genbrug #3

Den sidste ting jeg har customiced i denne omgang, er "Fejlkøbet fra Føtex". Jeg kom forbi denne buksedragt til sølle 50 kr. og tænkte, at den da var meget sød og praktisk (læs: billig). Den er født med tynde grå bånd, som skulle knappes på forstykket og er i super blødt gråmelange jersey. Det var dog som om, at de tynde bånd ikke kunne holde på dragten, og den kom til at virke slasket.
Nu har den fået brede mønstrede bånd, som bindes i sløjfer over skulderen... Og med en langærmet tee og lange støvler, er den faktisk blevet rigtig fin og anvendelig.

onsdag den 1. september 2010

Genbrug #2

Under mit customize-trip fik et par af Thereses tunikaer fra Christina Rohde også en overhalning. Både den i Liberty-yndlingsprintet og den i mørk denim var blevet for korte på ærmerne. Derfor fik de et klip, en syning og en gang elastik og har nu fået nyt liv. De er blevet rigtig fine og med en langærmet under kan de bruges hele efteråret og vinteren.