søndag den 28. november 2010

1. søndag i advent...

...og det meste af huset er nu kommet i juleklæder. Selv den lille Bojesen-abe, som hænger på kanten af køkkentavlen, har fået nissehue på.

torsdag den 18. november 2010

Det uundværlige...

Herhjemme er det helt uundværlige møbel en skammel. Den bliver bl.a. brugt, når tingene på de øverste hylder skal inden for rækkevidde, som ekstra siddeplads i stuen og ved bordet, på badeværelset, på børneværelserne, som sidebord ved chaiselongerne og når prinsessen vil hjælpe til i køkkenet.
Skamlen hedder Prince AHA og er designet af Philip Starck (ham med citruspresseren på lange slanke ben) Den er i praktisk plastik, fylder ikke meget, er en letvægter og så "larmer" den ikke i indretningen.

mandag den 8. november 2010

Vores stue...

er fyldt med chaiselonger. Et par af dem sidder fast på sofaen og dem slænger jeg mig i, når aftenen skal fordriven med film og yndlingsbeskæftigelsen lige pt... at strikke.
To andre chaiselonger står i stuens modsatte ende. De er udstyret med super gode Tolomeo-læselamper og hyggelige puder. Dem slænger jeg mig desværre ikke så meget i lige i øjeblikket, men når jeg engang får bedre tid, sååå..... Det er nemlig her de store og gode romaner skal tygges igennem. Det er her, jeg skal læse alle de nye romaner, jeg har sat i reolerne, men ikke har fået åbnet endnu.

søndag den 7. november 2010

Tillykke...

med fødselsdagen...5 år... Det er stort.

Therese blev 5 år i mandags og de sidste par weekender er derfor gået med fejringen af den stor dag. Der har været sand gaveregn... bl.a. den fine Juno-seng i sort fra Sebra, sengesættet i rødt med stjerner og det multistribede hæklede sengetæppe.
Nu kribler det i fingrene for at kreere flere dyne/pude-betræk og lune tæpper, så der er lidt at skifte med.