torsdag den 31. marts 2011

Påskeæg med Liberty

Mine påskeæg i år er iklædt libertys smukke stoffer. Jeg har klippet små stykker stof og limet dem på et dekorationsæg med limlak...lige som decoupage. Ophænget er en sort læderstrop. Er også gået i gang med at producere æggene i mindre format og med et lidt andet look.




søndag den 27. marts 2011

Forskud på påsken...

Med kirsebærgrene og svævende filtkugler i forskellige farver.

Årets påskeæg er næsten færdige...Mangler lige ophænget...Hvis jeg kan finde min hæklenål.

lørdag den 26. marts 2011

Når mor er vild med sko...

Ja, så køber hun alt for mange par. De sidste nye på skohylden er disse til lillepigen fra Camper.

tirsdag den 22. marts 2011

Uhmmmm...

dejlig afslappende tirsdagsfrokost med Agnes Obel i ørerne og Costume/Sushi jævnt fordelt i begge hænder.

lørdag den 19. marts 2011

Mon jeg bemærket har...

Ja, mon ikke jeg har. Det bliver senere og senere på aftenen, før jeg må have fat i den lille æske og tænde hyggelysene i stuen.

torsdag den 17. marts 2011

Tak Rebekka

Med hjælp fra søde og betænksomme Rebekka, fik jeg langt om længe mit eget eksemplar af den fine Star necklace. Tusind tak.

onsdag den 16. marts 2011

Bedre sent end aldrig...

Vil da lige vise et billede af vores lille "forbryder" til dette års fastelavn. Som før nævnt, havde Therese bestemt sig for, at hun ville klædes ud som straffefange. Et stribet outfit fra Milibe blev indkøbt (kan jo bruges bagefter) sammen med håndjerne og overskæg fra Tiger. Det der med overskægget var dog lidt for pinligt for den lille dame, så det røg altså hurtigt af igen.


lørdag den 12. marts 2011

Fin og grafisk

Thore var på billedskole i vinterferien hvor temaet denne gang var dyr. De arbejdede bl.a. med maling, collage, ler og tusch. De så på dyreknogler, havde billedsamtaler og brugte deres forskellige sanser. Han havde et par gode dage og kom hjem med en masse fine og spændende ting. Mellem dem var denne brune papirpose med den flotte grafiske fugle tegnet med sprittusch.


fredag den 4. marts 2011

Jeg er altså en hun-leopard

Sådan var Thereses første bemærkning, da jeg kom og hentede hende i børnehaven i denne uge. Alle børnene var blevet sminket og Therese havde forelsket sig i leopard-udsmykningen. Dog havde hun insisteret på at få glimmer i panden, bare sådan lige for at understrege, at rovdyret her altså tilhørte det feminine køn.
På søndag skal vi til fastelavnsfest, og der har min "prinsesse" valgt, at hun vil klædes ud som straffefange med stribet outfit, håndjern og forbryder-overskæg.

onsdag den 2. marts 2011

MÅ EJE...MÅ EJE...

Jeg er helt tosset med den super flotte STAR NECLACE fra Seconf female. Den er designet af Tilde Mørk og består af tre rækker stjerner i læder.
Men, men, men...jeg har ikke kunnet finde den til salg på nettet og den er udsolgt hos min lokale forhandler. Har dog endnu ikke givet op.

Billedet er lånt hos miinto.dk