onsdag den 27. april 2011

Klar til fest...

Efter en lille påskepause, hvor vi bl.a. har været i Lalandia nogle dage, er jeg nu igen klar til at opdatere lidt på bloggen.
På lørdag drager vi mod det sønderjyske. En rigtig god veninde holder nemlig fødselsdag og har inviteret til pigefrokost. Min søde mand har, sammen med min venindes mand, fået lov til at servere for og opvarte alle os kvinder. Jeg tror han frygter det lidt, men heldigvis støder der flere mænd til hen ad dagen.Festtøjet er også på plads. Jeg skal have min favoritkjole fra Buskvadums 15x15 kollektion på. Den er super flot og altid behagelig. Til kjolen skal jeg have de eneste sko med lidt hæl, som mine umulige fødder kan holde ud at bevæge sig rundt i. Og endelig det seneste køb...et sæt af tre armbånd fra See by Chloe. De var svære at få fat i og jeg måtte til sidst ty til en udenlandsk netshop.





onsdag den 20. april 2011

Som Emma Gad...

Vi er blevet inviteret til fødselsdag og på rigtig Emma Gadsk vis, har jeg besluttet at takke ja med et rigtigt håndskrevet kort. Nu er det heldigvis sådan, at min mor kreerer de fineste af slagsen og gerne ville kreere et takkekort for mig til lejligheden. Det er der kommet dette fine eksemplar ud af.



søndag den 17. april 2011

Egne stjerner

For et stykke tid siden efterlyste jeg den, efter min mening, fantastiske stjernehalskæde fra Second female. Her foreslog Mia, at jeg kunne kreere en selv. Ja, det kunne jeg selvfølgelig, men troede egentlig det ville være alt for besværligt. Alligevel forsøgte jeg mig i går, da jeg var hjemme og kreahygge hos min mor. Det blev til ikke bare en halskæde, men hele to. Den ene i lys brun kernelæder og den anden i mørk brun. Jeg har endda planer om endnu en, dog med et tvist denne gang.




fredag den 15. april 2011

Flere liberty-æg

Jeg har lavet flere libertyæg. Denne gang i en noget mindre størrelse og hvert æg er dekoreret med hvert sit libertyprint.
Denne gang er ophænget også lædersnor, men i stedet for sort, har jeg valgt det i brun.







tirsdag den 12. april 2011

Kender I det blog-fif...?

Det gjorde jeg nemlig ikke, før min mor viste mig det. Fiffet går ud på, at du, når du er kommet ind på en ny (eller kendt) blog og ønsker et bedre overblik over indholdet af den, skriver view efter adressen. Fx sådan her... www.klassisia.blogspot.com/view. Herefter bruger du sidebaren og kan vælge mellem flere forskellige muligheder. Du kan bl.a. få et overblik over alle indlæg med billeder. Du kan også få vist samtlige billeder der er lagt ind. Prøv selv, hvis du altså ikke allerede kender fiffet.

lørdag den 9. april 2011

Forår i min stue

Sådan en lørdag formiddag hvor støvet er fjernet og der er pyntet op med blomster i lyse pasteller, ja, så er der altså forår i stuen og heldigvis også udenfor.


Rigtig god weekend

onsdag den 6. april 2011

Ranke

Jeg synes Lucky boy sunday laver nogle fantastisk flotte produkter og bliver super inspireret af dem og deres billeder. På et af deres produkt-billeder (eller hvad sådan et hedder) har de pyntet med en lille ranke med papirbilleder.

Billedet er lånt hos Lucky boy sunday


Da jeg så modtog det sidste nye Boligliv og der læste om dette link, skulle jeg selvfølgelig prøve at lave min egen figurative ranke. Her er resultatet, men beklager den dårlige billedkvalitet. Kunne ikke lige samarbejde med kameraet.




NB Billederne er limet op på to lag karton inden de er klippet ud.

lørdag den 2. april 2011

Gone retro

Jeg har købt mig et af Casios retroure...og føler mig en smule hensat til 80'erne og mine tidlige skoleår. Kan huske hvordan drengene gik og stillede på deres kæmpe armbåndsure og lige i et snuptag kunne finde matematiksvar på dens indbyggede lommeregner. Min model er klassisk og enkel og jeg er ret vild med det.