mandag den 31. oktober 2011

Vores weekend...

har vi brugt på at fejre vores store pige, som bliver 6 år i morgen. Tænker på, at det i dag er 6 år siden, at en læge scannede mig og fortalte, at det jeg selv var overbevist om var veer, altså var en begyndende bækkenløsning. Bækkenløsningen kom til verden 6 timer senere :o)



Fik dog også påbegyndt endnu et halstørklæde. Det er til manden min...og han har altså selv spurgt om jeg vil strikket det til ham :o)

lørdag den 29. oktober 2011

Børnesko til mor

Jeg er ret glad for flade sko med rågummisåler og god plads til tæerne. Angulus laver masser af den slags sko og dem har jeg også nogle stykker af. Men for nogle uger siden, mens jeg kiggede efter sko til Therese på nettet, opdagede jeg, at de fine elastikstøvler fra Bisgaard kunne fåes i min størrelse. Derfor satsede jeg og købte et par i sølv...og de er altså bare såååå dejlige at gå i.

onsdag den 26. oktober 2011

Stjerner + tern

Måske nogen kan huske de stjernehalskæder jeg lavede i foråret. Hvis ikke, kan du se indlægget her.
Dengang skrev jeg om en lidt anderledes udgave, som jeg havde en ide om, jeg ville lave. Det er nu endelig sket.
Jeg har nemlig lavet en kombi mellem to af mine favoritter, som er stjerner og tern. Selve stjernen er sort læder på den ene side og ternet stof på den anden. Det giver et sjovt spil når man har den på og stjernerne drejer sig. Om man så vil have de sorte læderstjerne eller ternene som dominerende, afgøres jo af hvordan man vender kæden.

tirsdag den 25. oktober 2011

Vinterklar

Jeg synes faktisk, det er så koldt om morgenen, at jeg overvejer om ikke snart vinterjakken skal i brug. Vinterstøvlerne og halstørklædet har lunet den sidste uges tid, men vinterjakken har jeg altså nægtet at iføre mig indtil videre. Nå, men jeg er i hvert fald klar til det uundgåelige og er nu næsten klar med det nødvendige udstyr. Mangler lige et par vanter og overvejer sådan nogle lange ribstrikkede uden fingre.




Endnu et hjemmestrikket halstørklæde.

mandag den 24. oktober 2011

Harlequintern

Lige som jeg slet ikke er færdig med stjerner, så er jeg heller ikke færdig med harlequintern.





1. Æske fra House doctor.
2. Viskestykke fra Ferm living (måske det skal transformeres til en pude)
3. Strømpebukser til mig i dejlig uld.
4. Keramikskål fra Søstrene Grene med Tiger kort på toppen.


søndag den 23. oktober 2011

Et nyt medlem

Her i sommerferien, som efterhånden er et godt stykke tid siden, eftersom efterårsferien nu går på hæld, fik jeg efter lang tids søgen fat i den lille hund Pind. Jeg måtte helt til Frederikshavn, hvor familien tilbragte en forlænget weekend. Pind bor nu i en plexiglaskasse på væggen sammen med andre dyrevenner af Kay Bojesen og Hans Bølling.

fredag den 21. oktober 2011

Hov

Hvornår var det lige, at min hånd begyndte at blive såååå rynket, når bare jeg bøjer den tilstrækkeligt bagover? Tager lidt mit fokus væk fra de armbånd, jeg ville vise frem og giver i stedet uvelkomne forudanelser om hvad jeg har i vente. Forsøgte jo bare at vride armen i en vinkel, så jeg kunne opnå det bedste lysindfald til et nogenlunde skarpt billede en grå og regnfuld dag. Nå, må vist bare sørge for at holde hænderne udstrakte :o))

onsdag den 19. oktober 2011

Thereses værelse

Fik lige lyst til at vise jer Thereses værelse. Vi opdaterede det nemlig til et storpige-værelse i forbindelse med, at hun startede i 0. klasse her i august. Arbejdet foregik i en weekend, mens hun var hos sine bedsteforældre. Da hun kom hjem om søndagen, var det til et par trætte forældre, men hendes begejstring var absolut det hele værd. Vær beredt på billedspam :o)















Det sidste billede er godnatlæsningen lige i øjeblikket. En rigtig sjov bog...også for de voksne.

Lidt flere smykker

Da jeg havde lavet den multifarvede halskæde i keramikperler, fik jeg lyst til at lave en mere afdæmpet. Valget faldt på en med cremefarvede perler trukket på grøn lædersnor. Inspirationen til armbåndet er vist ret tydelig.

tirsdag den 18. oktober 2011

Netto

I Netto kan jeg sommetider finde nogle fine ting, som bare må med hjem. F.eks. dette skærebrædt i bambus. Synes det er så fint med den stribede effekt. Det står op ad væggen sammen med alle de andre ting, som bare skal være lige ved hånden.

mandag den 17. oktober 2011

En ny pose

Jeg manglede en ny pose til mit strikketøj. Denne i leopard fra MarMar Cph er helt perfekt.



søndag den 16. oktober 2011

Mine evner

inden for strikkekunsten er desværre meget begrænsede. Jeg ville ønske, jeg kunne strikke komplicerede mønstre og selv producere lækre islændere til både børnene, manden og mig selv. Evnerne strækker sig dog ikke meget længere end til halstørklæde-stadiet. Men, når jeg nu synes det er så hyggeligt at sidde i sofaen i efterårsmørket med levende lys og stikke, ja, så er det jo det jeg gør og det, det bliver til. (Er dog ikke helt så vild med at hæfte ender og jeg skal hilse og sige, at der var mange)



lørdag den 15. oktober 2011

Store billeder

Så fik også jeg knækket koden til store billeder.



Er helt vild med det maskuline og lidt vintageagtige herreur jeg bruger for tiden.
Et nyt hårbånd til Therese med stjerne og en flot tekstur (er ikke træt af stjernerne endnu).
Thore i sin nye vinterjakke med varm pelskant i hætten.

fredag den 14. oktober 2011

Perler

Som jeg skrev i går, har jeg, trods fraværet fra bloggen, alligevel været en smule kreativ hen over sommeren. En af de ting, jeg har brugt en del tid på, er at lave smykker. Smykkerne jeg har lavet er simple og lige til at gå til og jeg synes det er dejligt afslappende at sidde med fødderne oppe i sofaen og udvælge farver, former osv. Som nogen måske husker, lavede jeg i foråret et par stjernehalskæder af læder. Tror måske det var dem, der blev startskuddet til at køre lidt videre ad samme spor.

torsdag den 13. oktober 2011

I gang igen

Ferien blev lidt længere end forventet, men nu tror jeg, jeg er klar igen. Bloggen har været savnet, og jeg glæder mig til at vise frem og også til at kigge rundt hos jer alle igen.
Her har kreativiteten ikke været gemt helt væk hele sommeren, så jeg vil løbende vise nogle af de ting, det trods alt er blevet til.
Efteråret er godt i gang og de rigtig kølige morgener har vi jo haft. Derfor fik Therese i dag en lille hjemmestrikket "halsedisse" på til at lune om halsen.