onsdag den 27. juni 2012

Fødselsdag, sygdom og travlhed

Jeg havde fødselsdag i fredags og manden min havde hejst flag og købt dejlige gaver. Dem viser jeg lige i et andet indlæg. Vi havde mine forældre, min bror og hans kæreste og min bedstemor på besøg på dagen og de medbragte også rigtig fine gaver. Hvis nogen ikke kan huske vejret fra i fredags, så kan jeg oplyse at det stod ned i stænger det meste  af dagen, men hen mod aften (jeg er født om aftenen :)) klarede det på magisk vis op og det blev lunt med solskin.
Desværre var fredag også dagen hvor Therese gik ned med en omgang influenza og det er først i dag hun er helt frisk igen.

Mine forældre havde smukke blomster med til mig.

Søndag kom mine svigerforældre, svoger og svigerinde med børn og manden mins bedstemor til frokost. Svigerforældrene forærede mig Kay Bojesens kanin og dermed er samlingen nu komplet.

Den der pude jeg ville sy til læsehjørnet mangler altså stadigvæk og jeg mener virkelig mangler. Chaiselongen til højre i billedet skriger da efter en harlekinsag.



onsdag den 20. juni 2012

Et hurtigt tip...


Er du, lige som jeg, vild med Malene Birgers Tonda tørklæde i uld? Hvis, så kan du købe den i den blå variant hos fashiondeluxe til bare 290 kr. (normalpris 699 kr.) Det er da et tilbud der vil noget, især når der nu også er fri fragt.

tirsdag den 19. juni 2012

Magasiner-magasiner-magasiner...

Jeg køber og læser rigtig mange månedsmagasiner...magasiner om både mode, børn og bolig. At smide dem ud, nænner jeg ikke, så de fylder efterhånden rigtig meget i reolen. Nu har jeg fundet netsiden Zinio, hvor man kan købe digitale magasiner. Det er egentlig ret smart og siden har et kæmpe udvalg fra hele verden. Mine danske favoritter bliver jeg ved med at købe i papirudgave, det er altså rart at have de glitrende sider i hænderne, men de mere specielle vil jeg nok gerne prøve i en digital udgave.






torsdag den 14. juni 2012

4 på stribe...

 Vejret er jo ikke ligefrem sommerligt, så der måtte altså lige en cardigan ud over maxikjolen i dag.

 Therese var klar til EM-kampen i går...men...skuffelsen var stor hos både hende, storebror og manden min.

Yndlingsmorgenmad og mellemmåltid....gerne med fiberkost og jumborosiner. 

Et af mine absolut yndlingsmalerier her i huset... Det er naturligvis et familieportræt... :) :)



tirsdag den 12. juni 2012

Min nye yndlingssnack...Soya/honningmandler

Hvis du ikke allerede har smagt soya/honningmandler, så skulle du altså prøve. De smager såååå godt, er sunde og så er de super lette at lave.

Jeg bruger 200 g gode mandler...

1/2 dl soya...(jeg har valgt en økologisk glutenfri en af slagsen, men du kan bruge alle typer mørk soya)

1/2 tsk honning...

1 knsp spidskommen...

Fordel mandler i et ildfast fad...bland soya, honning og spidskommen, hæld det ud over mandlerne og vend dem rundt i blandingen med en ske. Sæt faddet i en forvarmet ovn og bag dem ved 140 grader i ca. 30 min. Vend mandlerne et par gange undervejs.

Tag mandlerne ud og lad dem køle og tørre lidt inden du sætterne tænderne i...Bon appetit!
Ps. Med deres lidt salte smag er mandlerne også fantastiske at putte i en salat.



onsdag den 6. juni 2012

Småting...

 En nittet clutch i det blødeste lammeskind...En yndlings.

Jeg har fået lov til at teste et af Smith´s produkter og valgte denne strawberry lipbalm. Den skulle efter sigende også være god til at blødgøre neglebånd og tørre albuere, melder lige tilbage om resultatet om et par uger :). Den kan købes for 49 kr. hos billigvoks.dk.

 For mig er ure lidt som smykker og jeg kan aldrig få for mange :)))

Armbånd fra Monki...føler mig altså lidt gladitoragtig med cuff på begge håndled :)))





mandag den 4. juni 2012

Her er mine...

nye essielakker. De er altså super gode og jeg er især helt vild med den grønne. Den er bare så god til alt det grå tøj i min garderobe, både det lysegrå og mørkegrå.
Den rød/orange er nu også rigtig flot, jeg havde den på i byen lørdag til denne Baum tunika, ret perfekt match. Men den gav nu også et løft til søndagsoutfittet i går :)


lørdag den 2. juni 2012

Lørdag





1. Den lækreste bløde sweat fra Samsøe & Samsøe...Anbefales.
2. Scrabblering købt på etsy.
3. Therese læser højt for Herman og jeg tror sørme han lytter opmærksomt.
4. Therese har plukket en buket blomster til sin mor :)